Knitpro

Knitpro

Knitpro heeft diverse soorten brei- en haaknaalden. U vind er rondbreinaalden met kabels in variërende lengtes, houten breinaalden, sokkennaalden, etc. Ergonomische haaknaalden in verschillende maten.

Toon 1 - 14 van 14
More filters

Het merk Knitpro heeft alles wat een breister of haakster nodig heeft. Verschillende breinaalden in diverse materialen, ergonmische haaknaalden, en tunische haaknaalden.

Breinaalden

De bamboo breinaalden van clover zijn bij Es-ster verkrijgbaar. De houten naalden hebben een goede punt en uw breiwerk glijft makkelijk over de pennen.
Wisselbare punten en kabels zijn bij Knitpro in diverse uitvoeringen. Bij Es-ster vind u de Synfonie wood en de nova metaal op voorraad. Hoe u de wisselbare punten en de kabels met elkaar verbind ziet u in het onderstaande filmpje.Haaknaalden

Ergonimsiche haaknaalden van knitpro zijn er in diverse diktes. Elke maat heeft zijn eigen kleur. De tunische haaknaalden van Knitpro kunnen net als de wisselbare breipunten aan een kabel verbonden worden en werkt net zo als in bovenstaand filmpje is te zien. 

Bestel eenvoudig online

Bestel en betaal makkelijk online. Uw bestelling wordt met zorg verpakt en binnen 1-2 werkdagen verzonden. 
Gratis verzenden vanaf €50,00 (NL) of €100,00 (EU)