Vlieseline

Vlieseline

Voor het verstevigen van uw naai of quilt projecten zijn er verschillende soorten vlieseline. De stevige Decovil is zeer geschikt voor tassen, koffertjes, etc. Quilters grid maakt uw quilt project een stuk eenvoudiger.

Toon 1 - 5 van 5
More filters

Er zijn diverse soorten Vlieseline, Halfvlies of volumevlies beschikbaar. 
Met vlieseline verstevigt u uw naaiproject. Voor elk project de juiste vlieseline.


Vlieseline H180

Met dit soepele en zachte tussen voering verstevigt u kragen en manchetten van blouses of jurken. U kunt vlieseline H180 tevens gebruiken op kleine delen van voorpanden van jasjes van lichte tot middelzware stoffen. 

Vliesofix

Ook wel halfvlies genoemd, vliesofix is een tweezijdig plakvlies en wordt gebruikt bij appliceren, knutselen en kleine reparaties. U kunt Vliesofix gebruiken op alle stoffen, kurk, karton en bij geringe temperatuur zelfs op leer.

Decovil I

Voelt leerachtig aan en is stug, daarom is Decovil I geschikt voor het verstevigen van tassen en hoeden. 

Quilters grid

Een soepele en zachte vlieseline met ruitpatroon. Deze Vlieseline wordt vooral gebruikt bij het quilten. De op maat gesneden of gemaakt blokken worden op het quilters grid gestreken en vervolgens aan elkaar bevestigd met behulp van de naaimachine.
Op deze manier kunt u grote projecten gemakkelijk verwerken en is uw project gelijk verstevigd.

Volumevlies

volumevlies P140 voor het maken van onder andere dekens of jassen. Maak een groot quilt en vul deze met volumevlies. Prachtig als sprei op het bed maar u kunt er ook heerlijk onder slapen.

Bestel eenvoudig online

Bestel en betaal eenvoudig online. Uw bestelling wordt met zorg verpakt en binnen 1-2 werkdagen verzonden. 
Gratis verzenden vanaf €50,00 (NL) of €100,00 (EU)