Boeken en magazine

Boeken en magazine

Bent u op zoek naar inspiratie om te haken, breien of met stof/ vilt een naaiproject maken. In de diverse boeken vindt u de inspiratie die u zoekt.

 

Boeken waar u inspiratie en patronen vindt om te breien, haken (amigurumi) of om vilten/stoffen vriendjes te maken. Boeken van bekende schrijvers en merken zoals Tessa van Riet-Ernst, Dendennis, Anja Toonen, Mr Cey ,Arne en Carlos en Phildar.

Breiboeken

Bij de breiboeken vindt u de Phildar breiboeken duidelijk weergegeven. U kunt een kijkje nemen in de boeken voordat u besluit de boeken aan te schaffen. De boeken zijn er voor baby's, kinderen, tieners, dames en heren.

Haakboeken

Op zoek naar patronen voor amigurumi's, knuffels , woonaccessoires of kleding te haken. Het aanbod haakboeken is divers en wisselt vaak. 

Hobbyboeken

Grote verscheidenheid aan hobbyboeken zoals; papieren bloemen maken, papier knippen (knipkunst), vilt of stoffen vriendjes maken, (patronen op ware grote), knutselboeken voor kinderen en meer.

Gratis verzenden vanaf €50,00 (NL) en €100,00 (EU)

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen door te mailen naar [email protected] of tijdens openingstijden te bellen naar 0515-335450.