Phildar breiboeken en Lang Yarns patronen

Phildar breiboeken en Lang Yarns patronen

Hieronder vindt u breimagazines van Phildar en Lang Yarns voor baby's, kinderen, tieners en volwassenen. Sokken breiboeken, Fair Isle breien en meer.

Toon 1 - 24 van 64
More filters

Phildar breiboek

Elk seizoen komt Phildar met nieuwe breiboeken voor baby's, kinderen en dames. Ook zijn er breiboeken voor het hele gezin, dames en heren, winteraccessoires, woonaccessoires en haakpatroon boeken. De breiboeken van Phildar zijn mooi vorm gegeven en bevat duidelijke beschrijvingen in het Nederlands.

Phildar verkooppunt Nederland

U vraagt zich af waar u een Phildar breiboek kunt kopen. Es-ster is Phildar verkooppunt in Nederland. De winkel is gevestigd in het hart van de Elfstedenroute, Bolsward. Om een breipatronen boek van Phildar te kopen kunt u deze ook online bestellen. Bestellingen voor 17 uur worden dezelfde dag verzonden. 

Lang Yarns patronen

In de FAM breiboeken van Lang Yarns vindt u diverse patronen voor kleding en accessoires. De Punto breiboekjes bevatten breipatronen van één bepaald soort garen of gaan enkel over sokkenbreien. De patroonboeken zijn mooi vorm gegeven en bevat duidelijke beschrijvingen in het Nederlands, Engels en Duits. 

Lany Yarns Nederland

Als u zich afvraagt; Lang Yarns waar te koop?, zoek niet verder want Es-ster is een Lang Yarns verkooppunt in Nederland. De brei en haak winkel is gevestigd in Bolsward (Friesland), in het hart van de elfstedenroute. Online kunt u garens en stoffen bestellen. Bestelling die voor 17 uur zijn gedaan worden nog dezelfde dag verzonden.