Breiboeken

Breiboeken

Breiboeken van Phildar, Lang Yarns, sokkenbrei boeken van o.a. Soxx en Fair Isle breien. De boeken zijn online in te kijken d.m.v. een linkje of productie foto's.

Toon 1 - 24 van 58
More filters

Breiboeken

De boeken van Phildar en Lang Yarns zijn voorzien van foto's van de beschreven modellen of in te kijken door middel van een linkje.
Andere breiboeken worden zo goed mogelijk omschreven en voorzien van beschikbare afbeeldingen om je goede indruk te geven van de inhoud.

Over Phildar

Phildar is een Frans merk breigaren dat staat voor kwaliteit. Diverse soorten garen in verschillende samenstellingen en pendiktes.
Phildar breiboeken zijn er voor baby's, kinderen, dames en heren, maar ook voor het breien van mutsen, sjaals, cols, wanten/handschoenen.

Er zijn breiboeken voor de lente/zomer en herfs/ winter of de Marie claire uitgave.

Phildar verkooppunten

Es-ster is één van de Phildar verkooppunten in Nederland. De garens zijn op voorraad en worden gelijk geleverd. Wanneer u een bestelling plaatst heeft u de wol snel in huis. 

Over Lang Yarns

Zwitsere kwaliteit sinds 1867. Lang Yarns heeft passie voor handwerkbreigarens van hoge kwaliteit.  Ze maken dan ook hoogwaardige producten gemaakt van fijne natuurlijke vezels. Naast de diverse garens ontwikkelen ze ook mode, trendy breisels met de bijbehorende instructies.

Lany  Yarns verkooppunten

Es-ster is één van de Lang Yarns verkooppunten in Nederland.  Breiboeken en diverse garens van Lang Yarns zijn vanuit voorraad direct leverbaar. Bestel ze gemakkelijk online.