meetMILK

Toon 1 - 4 van 4
More filters

meetMILK

Meetmilk is een merk van duurzame stoffen en is vastbesloten om een alternatieve materiaalkeuze te bieden aan degene die zelf kleding maken die hoge kwaliteit en milieuvriendelijkheid koesteren bij het kiezen van stof voor een handgemaakte garderobe.

De vezels en materialen, evenals de productieomgeving voor de stoffen die we voor de collectie kiezen,
zijn allemaal gecertificeerd duurzaan en/of milieuvriendelijk met een zeer lage ecologische impact.

TENCEL™

MeetMILK stoffen met TENCEL™ Lyocell vezels zijn een perfecte keuze voor het maken van kleding om voor altijd van te houden en om steeds opnieuw te dragen. Kleding die niet alleen geschikt is voor u, maar ook goed is voor het milieu.

TENCEL™ Lyocell vezels zijn afgeleid van duurzame houtbronnen die worden geoogst van gecertificeerde en gecontroleerde bronnen in natuurlijke bossen en duurzaam beheerde plantages.

TENCEL™ Lyocell vezels hebben een lovenswaardige reputatie opgebouwd voor hun prijswinnende en milieuvriendelijke productieproces met gesloten kringloop, waarbij houtpulp wordt omgezet in cellolosevezels met een hoge hulpbronnenefficiëntie en een lage ecologische impact.

Lyocell vezels van het TENCEL™ merk staan bekend om hun natuurlijke comfort en luxueuze zachte aanraking. Ze leveren kwaliteit, prestaties en veelzijdigheid met unieke fysieke eigenschappen die leiden tot hun grote kracht, efficiënte vochtopname, verbeterd ademend vermogen en zachtheid voor de huid.

TENCEL™ vezels worden vervaardigd door de Lenzing Group uit Oostenrijk, die jarenlang toegewijd vermogen, ambitie en passie heeft om eco/ duurzame vezels uit natuurlijke houtbronnen te ontwikkelen.