Janet

Janet

Dit garen is gebreid met twee garens, de steken zijn heel subtiel zichtbaar in het garen wat een prachtig matglanzend effect en een bewegende look geeft. 

Toon 1 - 7 van 7
More filters

Lang Yarns

Lang Yarns heeft passie voor hoogwaardige breigarens. Sinds 1867 ontwikkelt en verkopen ze garens die met hand gebreid worden.

Lang Yarns levert producten gemaakt van fijne natuurlijke vezels. De garens van Lang Yarns zijn een onderdeel van de modewereld. Naast de klassiekers ontwikkels Lang Yarns continue garens die passen bij de mode.
In de breiboeken vind je passende modellen met duidelijke instructies in meerdere talen. 

Lang Yarns Janet

Dit garen is gebreid met twee garens, de steken zijn heel subtiel zichtbaar in het garen wat een prachtig matglanzend effect en een bewegende look geeft. 
Het garen is iets volumineus en comfortabel om te breien en te dragen.

1 bol is 50 gram
Samenstelling: 50% katoen, 50% Polyamide
Looplengte: 120m
Pen 4 - 4.5

Wassen op 30 graden met een mild wasmiddel, zonder wasverzachter.

Innovatie voor je look: dit garen is een doppia caduta al rovescio - d.w.z. gebreid met twee garens die de steken aan de linkerkant laten zien. Deze constructie geeft ons een prachtig matglanzend effect en een licht bewegende look. Het handvat is zacht, het garen is volumineus en comfortabel om tegelijkertijd te breien.

Online kopen van Lang Yarns Janet

Bestel gemakkelijk en snel uw Lang Yarns Janet garens op Es-ster.nl. Wanneer u voor 17 uur besteld en betaald wordt uw verzending nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis verzonden (binnen Nederland)