Jawoll Twin

Jawoll Twin

Jawoll twin geeft u dezelfde karakteristieke uitstraling als de klassieke Jawoll garens. Jawoll twin is opgewonden als een klos dat zich herhaald zodat elke bol gelijk is.

Toon 1 - 1 van 1
More filters

Lang Yarns

Lang Yarns heeft passie voor hoogwaardige breigarens. Sinds 1867 ontwikkelt en verkopen ze garens die met hand gebreid worden.

Lang Yarns levert producten gemaakt van fijne natuurlijke vezels. De garens van Lang Yarns zijn een onderdeel van de modewereld. Naast de klassiekers ontwikkels Lang Yarns continue garens die passen bij de mode.
In de breiboeken vind je passende modellen met duidelijke instructies in meerdere talen. 

Lang Yarns Jawoll twin

Jawoll twin geeft u dezelfde karakteristieke uitstraling als de klassieke Jawoll garens. Ook is het geproduceerd van dezelfde kwaliteit garen.

Jawoll twin is opgewonden als een klos dat zich herhaald zodat elke bol gelijk is.

Dit garen is niet alleen perfect voor sokken maar ook voor vesten en truien.

1 bol = 50 gram
Samenstelling: 75% scheerwol, 25% nylon
Looplengte: 210m
Naald 2,5 - 3.5
Was instructie: wassen op wolprogramma tot 40 graden, niet bleken, mag in droogtrommel op lage temperatuur, strijken op max 110 graden.

Online kopen van Lang Yarns Jawoll twin

Bestel gemakkelijk en snel uw Jawoll twins garens op Es-ster.nl. Wanneer u voor 17 uur besteld en betaald wordt uw verzending nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis verzonden (binnen Nederland)