Lang Yarns Jawoll

Lang Yarns Jawoll

Zwitsers kwaliteitsmerk in de Europese mode industrie. Lang Yarns staat bekend om zijn kwaliteit garens en hun patronen.

Toon 1 - 24 van 74
More filters

Lang Yarns

Lang Yarns heeft passie voor hoogwaardige breigarens. Sinds 1867 ontwikkelt en verkopen ze garens die met hand gebreid worden.

Lang Yarns levert producten gemaakt van fijne natuurlijke vezels. De garens van Lang Yarns zijn een onderdeel van de modewereld. Naast de klassiekers ontwikkels Lang Yarns continue garens die passen bij de mode.
In de breiboeken vind je passende modellen met duidelijke instructies in meerdere talen. 

Lang Yarns Jawoll Superwash

Lang Yarns Jawoll Superwash

De klassieker van sokkenwol die al vele jaren miljoenen keren is beproefd. inclusief klosje om de hiel en teen te verstevigen voor een langere levensduur van je sokken.

Lang Yarns Jawoll is de Rolls Royes onder de sokkengarens. De wol is afkomstig van het Corriedale - schaap. Voor Jawoll gebruiken we alleen de beste herkomst uit Chileens Patagonië. Bij het scheren van de schapen worden de fijnste delen van het wolvlies uitgezocht. De gemiddelde dikte, d.w.z. de gemiddelde vezeldiameter is slecht 25 micron (=1/1000mm)

De wol voelt heerlijk zacht aan en is comfortabel om te dragen en is goed bestand tegen pillen van het garen.

Vanwege de superieur kwaliteit en de fijnheid van de vezels is Jawoll ook ideaal voor gebreide baby-, peuter- en herenkleding.

Elke bol is 50 gram

Samenstelling: 75% schuurwol superwash, 25% polyamide
Looplengte: 210meter
Naald 2.5 - 3.5
Stekenproef 10x10 = 30 steken x 41 rijen

Wassen op 40ºC

Online kopen van Lang Yarns Jawoll Superwash

Bestel gemakkelijk en snel uw Jawoll Superwash garens op Es-ster.nl. Wanneer u voor 17 uur besteld en betaald wordt uw verzending nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis verzonden (binnen Nederland)