Neige

Neige

Phildar is een bekend Frans merk in brei en haak garens. Phildar staat voor kwaliteit. Neige is een heerlijk zacht garen en geeft een bont effect aan uw breisels.

Toon 1 - 1 van 1
More filters

Phildar Neige

Indien u een heerlijke, warme trui wilt maken, dan kunt u hiervoor het beste Phildar Neige gebruiken. Dit garen is erg zacht en daardoor krijgt uw breisel een bont effect. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar, dus u vindt altijd wel de juiste kleur. U kunt bij Phildar Neige altijd rekenen op de beste kwaliteit. Dit Franse merk staat al jaren bekend om hun prachtige, kwalitatief hoogwaardige garen. Perfect te gebruiken.

 

Waarom Phildar Neige?

U kunt Phildar Neige ook perfect gebruiken voor babysokjes, een babytruitje of een zachte damestrui. Het oogt erg mooi! Voor een maat 42 heeft u ongeveer 10 bollen nodig. U kunt het garen ook goed gebruiken voor een breimachine. Om u een goed beeld te geven van NeigePhildar hebben we de voordelen voor u op een rij gezet:

 

- 100% polyester;
- Mooie warme en zachte uitstraling;
- Ideaal voor babysokjes, -truitjes of een damestrui;
- In diverse kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

We vinden het belangrijk om ons assortiment continu te vernieuwen en op zoek te gaan naar de nieuwste garen. Op de website van Es-ster vindt u dan ook elke keer wel weer iets nieuws. Neem vooral eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

 

Plaats vandaag uw bestelling!

Heeft u interesse in Phildar Neige? Bekijk dan alle producten in onze webshop en ontdek alle garen van Phildar. Naast de Neige van Phildar zijn er namelijk nog veel meer soorten. Indien u een bestelling plaatst boven €50,00 betaalt u geen verzendkosten. Wilt u naast garen ook nog iets anders bestellen? Bijvoorbeeld boeken, patronen, stoffen of knisperfolie? Ook dat kunt u bij ons bestellen. Bij vragen mag u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen!

 

Ik wil Phildar Neige bestellen!

Geïnteresseerd in Phildar Neige? Wilt u beginnen met uw project en heeft u bij ons eindelijk het juiste garen gevonden? Bestel het dan direct en profiteer van een snelle levering!