Phildar Phil Coton 3

Phildar Phil Coton 3

Phil Coton 3 is een 100% glanskatoen voor naald 2.5 - 3.0 . Maak hier de mooiste amigurumi's en andere brei en haak projecten mee.

Toon 1 - 24 van 82
More filters

Phildar Coton 3

Phildar Coton 3 is één van de vele kwaliteitsgaren van Phildar. Coton 3 is een 100% glanskatoen geschikt voor haaknaald of breipen 2.5 - 3. Het garen wordt veel gebruikt voor het maken van amiguruim's, mandala's, maar ook voor een zomer vestje of topje is dit een goed garen. 

Phil Coton 3

Phildar Coton 3 is al jaren razend populair. Dit is dan ook zeker begrijpelijk, want het is een 100% natuurlijk garen en erg fijn te gebruiken. Het garen is verrijkt met aloë vera. Hierdoor ontstaat een verzachtend en beschermend effect voor de huid. Wat ook erg fijn is, is dat Phildar Coton 3 niet splijt tijdens het haken. De voordelen van Coton 3 Phildar zijn:

- 100% natuurlijk garen;
- Verrijkt met aloë vera;
- Verzachtend en beschermend voor de huid;
- Splijt niet;
- In diverse kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

Coton 3

Phildar Coton 3 is er in heel veel kleuren. Op de site vindt u de afbeeldingen van de kleuren zo goed mogelijk weergeven. Uiteraard bent u ook welkom in de winkel te Bolsward om de kleuren in het echt te bekijken. 

Phildar phil coton 3 online bestellen

Bent u geïnteresseerd in Phildar Coton 3? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment en ontdek de vele mogelijkheden. Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42 heeft u 10 bollen nodig. Plaatst u een bestelling boven €75,-? Dan profiteert u van een gratis verzending. Bestel vandaag nog en u heeft alles snel in huis.

Phildar coton 3 waar te koop

Es-ster is Phildar winkel in Nederland. Naast deze webshop kunt u ook de garens in de winkel kopen. De winkel bevindt zich in het Hart van de Elfsteden, Bolsward.