Phildar Phil Frimas

Phildar Phil Frimas

Phildar is een bekend Frans merk in brei en haak garens. Phildar staat voor kwaliteit. Frimas geeft een stonewashed effect aan uw brei en haaksels. Zeer geschikt voor een tussenin jas, warm vest of sjaal/col/snood.

Toon 1 - 3 van 3
More filters

Phildar Phil Frimas

Een jas, een warm vest of een sjaal breien? Gebruik dan Phildar Phil Frimas! Dit garen is hiervoor perfect te gebruiken. Frimas Phildar is van het Franse merk ‘Phildar’ en dit merk staat voor kwaliteit. Daar kunt u altijd op rekenen.De combinatie van katoen met wol zorgt ervoor dat u het veel kunt gebruiken. Vooral met een vest bijvoorbeeld! Voor maat 38-40 heeft u ongeveer 11 bollen nodig.

 

Waarom Phildar Phil Frimas?

De Phil Frimas van Phildar heeft een stoer, stonewashed effect. Erg geschikt voor een tussenin jas of een warm vest. Maar ook een sjaal of col kunt u hier perfect van maken. Het bestaat voor 50% uit katoen en 50% uit wol. Een mooie samenstelling die zorgt voor een prachtige uitstraling. Om u een goed beeld te geven van Phil Frimas Phildar hebben we de voordelen voor u op een rij gezet:

 

- 50% wol en 50%katoen;
- Mooie stonewashed uitstraling;
- Ideaal voor tussenin jas, trui, vest of sjaal;
- In diverse kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

Bij Es-ster is het assortiment continu in ontwikkeling. U vindt dan ook elke keer weer nieuwe garen in onze webshop. Wel zo fijn, want zo kunt u iedere keer weer iets anders proberen. Neem vooral eens een kijkje!

 

Plaats vandaag nog uw bestelling!

Bent u geïnteresseerd in Phildar Phil Frimas? Bekijk alle producten in onze webshop en ontdek de vele mogelijkheden. Naast de Phil Frimas van Phildar heeft dit merk namelijk nog veel meer garen. U vindt altijd wel de juiste. Indien u een bestelling plaatst boven €50,00 betaalt u geen verzendkosten. Wilt u naast garen ook nog iets anders bestellen? Zoals boeken, patronen, knisperfolie of wol? Dit kunt u ook bestellen bij Es-ster. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Ik wil Phildar Phil Frimas bestellen!

Geïnteresseerd in Phildar Phil Frimas? Bestel het eenvoudig in onze webshop en dan kunt u zo snel mogelijk beginnen met uw project!