Phil light

Phil light

Phildar is een bekend Frans merk in brei en haak garens. Phildar staat voor kwaliteit. Phil light heeft een prachtige mohair uitstraling. Dit garen kan op een dunnere of dikkere naald dan voorgeschreven staat gebreid worden. Brei met 2 draden voor e...

Toon 1 - 4 van 4
More filters

Phildar phil light

Phildar is een bekend Frans merk op het gebied van brei en haakgaren. Bij dit merk staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. De Phildar phil light is een mooi voorbeeld. Het heeft een prachtige mohair uitstraling. U kunt dit garen op een dunnere of dikkere naald gebruiken. Wilt u een mooi, uniek effect? Gebruik dan twee draden. Erg leuk voor bijvoorbeeld een vest of trui. Is de Phildar phil light iets voor u? U vindt het in onze webshop.

 

Waarom Phildar phil light?

Phildar phil light heeft echt een unieke uitstraling. Het heeft, zoals u zojuist heeft gelezen, een mooie mohair uitstraling. Hierdoor krijgt u een luxueuze uitstraling. Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42, heeft u drie bollen nodig. Eén bol is 50 gram.

 

We hebben de voordelen van Phildar phil light voor u op een rij gezet:

- 100% natuurlijk garen;
- Mooie mohair uitstraling;
- Ideaal om met twee kleuren te breien;
- In diverse kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

Bij Es-ster vindt u allerlei garen, stoffen en dergelijke. Ons assortiment wordt iedere keer weer gewijzigd en aangevuld met de nieuwste producten. Hou onze website dus goed in de gaten voor de nieuwste producten.

 

Plaats vandaag uw bestelling!

Wilt u meer weten over Phildar phil light? Of wilt u dit garen een keer gebruiken? Bestel het dan direct online via onze webshop! Kies uw favoriete kleur en begin met breien of haken.

 

Ik wil Phildar phil light bestellen!

Op zoek naar Phildar phil light? In onze webshop vindt u dit garen in verschillende kleuren. Indien u een bestelling plaatst boven de €50,- heeft u een gratis verzending. Bestel direct en profiteer van een snelle levering. Voordat u het weet heeft u het al in huis.