Phildar Phil popcorn

Phildar Phil popcorn

Fantasie garen van Phildar. De uitstraling van phil popcorn is krullend en een beetje chique.

Toon 1 - 1 van 1
More filters

Phildar Phil Popcorn

Fantasie garen van Phildar, de phil popcorn heeft een 'krullend' en beetje chique uitstraling. De draad bestaat voornamelijk uit katoen. De fijne 'krullen' geven een authentiek tintje aan uw creaties. Het kleurenpalet van phil Popcorn is fris en fruitig.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

1 bol is 50 gram
looplengte: 155m
pen 3

Stekenproef 10X10: 23 steken x 38 rijen op pen 3

Waarom Phildar phil Popcorn?

Indien u een trui of vest wilt maken met een chique tintje dan is dit garen zeker een aanrader.  Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42 heeft u ongeveer 9 bollen nodig. Voor een baby truitje geschikt voor een baby van 3 maanden heeft u ongeveer 2 bollen nodig. Om u een duidelijk beeld te geven, hebben we hieronder de voordelen van Phil popcorn Phildar op een rij gezet:

- 84% katoen, 16% polyamide;
- Geschikt voor alle huidtypen;
- Ideaal om mee te breien;
- In diverse kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

We vinden het belangrijk om ons assortiment continu te vernieuwen en op zoek te gaan naar de nieuwste producten. U zult dan ook snel merken dat bij Es-ster elke keer weer nieuwe producten worden toegevoegd. Zeker een aanrader om de website in de gaten te houden.

Plaats vandaag uw bestelling!

Wilt u meer weten over Phildar phil popcorn? Heeft u leuke inspiratie opgedaan om aan de slag te gaan? Ontdek de mogelijkheden van dit garen en bestel het eenvoudig via onze webshop. Heeft u eigenlijk ook nog ander materiaal nodig voor uw project? Ook voor andere producten, zoals breiboeken, breipennen, haaknaalden, patronen, vliesofix, vlieseline, piepers, rammelaars, spelden en nog veel meer, kunt u slagen bij Es-ster. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is de verzending gratis!

Ik wil Phildar phil popcorn bestellen!

Op zoek naar Phildar phil popcorn? In onze webshop vindt u dit garen in diverse kleuren. Bestel direct en profiteer van een snelle levering. Voordat u het weet heeft u het al in huis.