Phildar Phil Romance

Phildar Phil Romance

Een fantasie garen met een licht harige structuur en OEKO-TEX certificaat. Phil Romance is verkrijgbaar in diverse pasteltinten.

Toon 1 - 6 van 6
More filters

Phildar Phil Romance

Phildar is een kwaliteit garen uit Frankrijk. De garens worden allemaal in Europa geproduceerd. Phildar heeft klassieke en fantasie garens. Het garen Phil Romance is een nieuw garen van Phildar en geschikt voor de hele familie.

Waarom phildar phil romance

Phil Romance is een fantasie garen met een licht harige structuur. Het coccooneffect en de zachtheid zullen het gezin plezieren. Phildar Phil Romance komt in diverse pastelkleuren. 

Dit garen heeft het OEKO-TEX certificaat.

Het standaard OEKO-TEX Label 100:
Onze OEKO-TEX gecertificeerde Phildar-garens bevatten geen enkele stof die schadelijk is voor de gezondheid en de huid, zelfs niet voor baby's.
Het internationale OEKO-TEX® standard 100 label garandeert de afwezigheid (of een zeer laag gehalte) in onze garens van chemicaliën die giftig zijn voor het lichaam en het milieu. Deze strikte controles worden uitgevoerd in elk stadium van de verwerking: grondstoffen, garens en verven.

Samenstelling: 100% polyamide

1 bol is 50 gram
looplengte 100meter
13 bollen nodig voor een trui in maat 42
5 bollen nodig voor een babytrui in maat 3 maanden
proeflapje 10X 10:21 steken en 29 rijen
naald 4

Wassen op 30ºC, wolprogramma (maximaal 400 toeren)
niet in de droger, liggend laten drogen.

Phildar Phil Romance kopen

Als phildar verkooppunt kunt u het garen in de winkel komen bekijken en kopen, ook online staan alle garens die verkocht worden bij Es-ster in de webwinkel. 
Op zoek naar een phildar garen die niet voorradig zijn in de winkel, we helpen u graag.

Makkelijk phildar online kopen

In de webshop www.es-ster.nl kunt u de garens van Phildar kopen. Bestellingen vanaf €50 of meer worden gratis verzonden in Nederland.