Pingouin

Pingouin

 

Zoekt u een aanbieder van pingouin?

Bent u op zoek naar een aanbieder van pingouin? Bij Es-ster treft u een mooi assortiment van hoge kwaliteit aan. Pingouin garen is een garen die bestaat uit voordelige kwaliteit, ze is onderdeel van de Phildar garens. Het grote voordeel aan dit materiaal is de constante kwaliteit en de diverse kleuren waarin ze verkrijgbaar is! Bij Es-ster treft u diverse soorten en kwaliteiten aan. Bent u een beginner? Dan is dit het perfecte materiaal om mee te starten met oefenen. U kunt met pingouin garen alle kanten op! Maak er bijvoorbeeld een mooi kledingstuk van als een heerlijk zacht vest om binnen- of buitenshuis te dragen! Of creëer een unieke tas, eentje die niemand anders heeft! Tevens leent dit materiaal zich ook uitstekend voor het maken van woonaccessoires als kussens.

Pingouin in diverse tinten; voor ieder wat wils!

Bij Es-ster vindt u pingouin garen in diverse soorten. Wat dacht u van de Pingo Crochet? Dit is een voordelig garen die bestaat uit 100% acryl. U kunt haar verkrijgen in de meer aardse kleuren groen, donkerblauw, zwart en ecru. Deze garen hebben een donkerdere tint, prachtig wanneer u bijvoorbeeld een winters vest wilt maken. Bent u meer een liefhebber van zachte, pasteltinten? Dan is de Pingo Dream echt wat voor u. Dit materiaal is perfect om mee te breien of haken. De combinatie van acryl met polyamide laat het heerlijk zacht aanvoelen. Binnen dit assortiment is er aan kleur voor ieder wat wils; van geel tot beige tot roze. Wilt u uw woning lenteklaar maken? Dan kunt u met deze vrolijke en lichte tinten bijvoorbeeld mooie kussens maken. Maar dit kan ook heel geschikt in de winter, om juist het zonnetje in huis te brengen in de meer donkere dagen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Pingouin bestellen

Wilt u graag aan de slag met pingouin? Dat kan! U kunt op de webshop heel eenvoudig een bestelling plaatsen. Heeft u een bestelling van boven de €50? Dan is de verzending gratis binnen Nederland. Bestelt u buiten Nederland? Dan is de verzending vanaf €100 gratis! Heeft u vragen en / of opmerkingen? Neem gerust contact op. Dit kan door te bellen naar 0515-335450 of een e-mail te sturen.