Pingouin Pingo Esterel 3 luxe

Door de samenstelling de de dikte van de draad is het perfect haakgaren, vooral voor het maken van amigurumi's.

Toon 1 - 6 van 6
More filters

Esterel 3 lurex

Dit voornamelijk katoenen garen is geschikt om mee te breien en te haken. Het glanzende effect van dit garen geeft je creaties een vleugje elegantie en fantasie.
Door de samenstelling de de dikte van de draad is het perfect haakgaren, vooral voor het maken van amigurumi's.

Pingouin Pingo Esterel 3 lurex is OEKO-TEX gecertificeerd.

Samenstelling 96% katoen, 4% polyester

1 bol is 50 gram
looplengte 105 meter
voor een trui in maat 42 heeft u ongeveer 14 bollen nodig.

Breien of haken met Pingo Esterel 3 lurex

Wilt u graag gaan breien of haken met pingouin Pingo esterel 3 lurex? Dan bent u bij Es-ster aan het juiste adres. Hier treft u een veelzijdig assortiment aan Pingo esterel 3 lurex garen aan. Deze garen zijn van hoge kwaliteit, maar toch zeer voordelig. Ideaal om mee te gaan breien of haken dus! Deze garensoort bestaat uit een combinatie van katoen en lurex, waardoor er een beetje glitter wordt toegvoegd aan je creaties. 

Prachtige kleuren

In het assortiment aan Pingo esterel 3 lurex van Es-ster treft u de mooiste variatie aan kleuren aan. De garens combineren goed bij de kleuren en de dikte van Phildar coton 3.

Wilt u Pingo Esterel 3 lurex bestellen?

Wilt u graag Pingo esterel 3 lurex garen bestellen zodat u zelf lekker aan de slag kunt met breien of haken? Dat kan! U kunt in de webshop heel eenvoudig een bestelling plaatsen. Wanneer u op het gewenste product klikt, krijgt u direct te zien of ze in voorraad is ja of nee. Is uw bestelling boven de €50? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Wanneer u vanuit het buitenland bestelt is de verzending gratis vanaf €100. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen! Dit kan door te bellen naar 0515-335450 of een e-mail te sturen.