Brei en haak garens

Brei en haak garens

Bent u op zoek naar mooie wol voor het breien of haken? De beste kwaliteit brei- en haakgarens vindt u in de webshop van Es-ster. Uw wol kopen doet u online met alle gemak bij Es-ster.

 

Wol kopen? Makkelijk online!

Of u nu aan een lekkere trui om in weg te kruipen gaat beginnen of een warme muts of unieke tas wilt breien of haken; hier vindt u prachtige wol voor uw volgende project. Voor elke creatie is er een passende bol wol! Es-ster heeft een ruim assortiment aan kleuren wol van kwalitatieve merken. Uw wol kopen doet u online met alle gemak bij Es-ster.

 

Wol soorten

Es-ster heeft diverse mooie merken wol voor u geselecteerd. Welke wol u ook gaat bestellen bij Es-ster, u heeft bij ons altijd kwaliteit in handen. Als liefhebbers van onder andere breien en haken, weten we waar we op moeten letten en wat u wilt weten over een bol wol alvorens wol te kopen online. Bij elke soort wol vindt u daarom specifieke productinformatie zoals de looplengte en de geschikte pendikte.

De volgende merken wol kunt u online kopen bij Es-ster:

U kunt diverse soorten Scheepjeswol kopen online bij Es-ster. De Maxi Bonbon en Sugar Rush zijn gemerceriseerde garens van 100% glanskatoen en verkrijgbaar in maar liefst 87 kleuren. Onze Scheepjes Panda wol is een harige soort garen die veelal gebruikt wordt om knuffels van te maken of om poppen realistisch ogend haar te geven. Het is een zeer zachte en fijne wolsoort die goed gebruikt kan worden in de afwerking van brei- en haakwerk.

Als er een wolmerk is met een enorm kleurenassortiment, dan is het wel Phildar. De wolcollectie van dit merk bestaat uit trendy brei- en haakgarens geproduceerd in Frankrijk. Naast wol in één kleur, heeft Phildar ook een breed scala aan wol bollen met verschillende kleursamenstellingen. Zoekt u een mooie, zachte, gladde, katoenen bol wol? Dan kunt u naar alle waarschijnlijkheid prima een mooie kleur wol vinden bij de Phildar wol in de webshop van Es-ster.Wanneer u een dikkere wol wilt bestellen, kunt u kijken bij Pingouin. Ook alle soorten sokkenwol zijn in verschillende diktes en in vele diverse kleuren en kleurcombinatiesverkrijgbaar.

 

Waarom uw wolbestellen bij Es-ster?

Es-ster weet wat u zoekt als haak- en breiliefhebber en biedt u online een compleet aanbod aan accessoires en benodigdheden aan. Naast stoffen en haak- en breibenodigdheden vindt u in de webshop ook benodigdheden voor andere creatieve projecten. Es-ster beschikt over unieke quilt stoffen van buitenlandse designers en aparte, vrolijke kwaliteitsstoffen. De producten, waaronder de Phildar wol, zijn van een zeer hoge kwaliteit en u vindt unieke merken in onze webshop.

 

Bestel direct!

Vind de meest verfijnde en mooie wol bij Es-ster. Met een snelle levering en een kwaliteitsgarantie kunt u bij ons veilig uw wol bestellen. Zoekt u een specifieke wol of heeft u een vraag? Wij helpen u graag! Neem dus gerust contact met ons op. Wol kopen doet u online bij Es-ster!