Bobbiny cords

Bobbiny katoen garen heeft het certificaat STANDARD 100 by OEKOTEX en zijn veilig voor baby's. Het garen bevat geen giftige stoffen en is veilig voor kinderen en baby's tevens zijn ze zacht en fijn om mee te werken.

Bobbiny katoen koord                                    macramé met bobbiny cords

Herkomst Bobbiny

Bobbiny cords wordt ontwikkeld en geproduceerd in een kleien fabriek te Warschau, Polen. Het katoenen koord wordt gemaakt van natuurlijke garens. In de junior en premium worden geen synthetische of polyester vullingen gebruikt. Alleen maar 100% katoen. 
Door de samenstelling van de vele katoenen draden en de speciale weeftechniek ontstaat er een zachte flexibele katoenen draad.


Is het veilig voor baby's?

De garens hebben het certificaat STANDARD 100 by OEKOTEX en zijn veilig voor kinderen en baby's.

  

voor welke projecten?

Bobbiny cords is zeer geschikt voor macramé projecten, tassen, plaids, poefs, kussens en vele andere haak- en breiprojecten

Bobbiny in elk interieur

De kleuren voor de Bobbiiny collectie worden met veel zorgvuldigheid samengesteld, waarbij de laatste trends uit de mode en interieur branche gevolgd word.

Bobbiny cords waar te koop

Bij Es-ster koopt u in de winkel of online uw Bobbiny katoenen koord. Es-ster heeft de Bobbiny premium in vele kleuren op voorraad. Mocht iets niet op voldoende voorraad zijn dan wordt er voor u bij besteld.

Gratis verzenden vanaf €50,- (binnen Nederland) of €100,- (Buitenland)