Bobbiny macramé cord 3mm

Bobbiny macramé cord 3mm

Zeer geschikt garen voor macramé, plantenhangers en andere knooptechniek projecten.

Toon 1 - 1 van 1
More filters

Bobbiny                                  

Herkomst Bobbiny

Bobbiny wordt ontwikkeld en geproduceerd in een kleien fabriek te Warschau, Polen. Het katoenen koord wordt gemaakt van natuurlijke garens. In de junior en premium worden geen synthetische of polyester vullingen gebruikt. Alleen maar 100% katoen. 
Door de samenstelling van de vele katoenen draden en de speciale weeftechniek ontstaat er een zachte flexibele katoenen draad.

Bobbiny brei- en haakgarens

Met Bobbiny junior maak je zelf de mooiste kussens, mandjes, vloerkleden, poefen, tassen en wandkleden. De mogelijkheiden zijn eindeloos.

Bobbiny Premium, een gerecycled katoen garen is een gevlochten koord van de hoogste kwaliteit. Het garen is slijtvast. Voor beginners die willen leren haken, breien of macramën is is garen uitermate geschikt.

Een uniek, chunky stoer katoenen garen is de Bobbiny Jumbo. Ideaal garen voor stoere poefen, manden vloerkleden, plantenhangers en nog veel meer.

Bobbiny Macramé garen

Macramé cord 3mm is een superzacht koord. Het koord knoopt fantastisch en is niet getwijnd, door het uit te kamen krijg je mooie franjes aan je creatie. Ook dit garen is helemaal vervaardigd van 100% gerecycled katoen. Het is zeer geschikt voor de mooiste wandhangers, plantenhangers, tassen en handgeknoopte kussens.
Het 3mm Bobbiny Macramé cord is een zacht en soepel katoen koord, enkel gedraaid en bestaat uit 56 draden.

Bobbiny macramé cord 5mm is een enkel gedraaid katoen koord wat bestaat uit 112 draden. Het superzachte koord knoopt fantastisch. Het koord is niet getwijnd, daardoor krijg je franjes als je het uitkamt. Ook dit koord is helemaal vervaardigd van 100% gerecycled katoen. Bobbiny macramé 5mm is geschikt voor het maken van de mooiste wandhangers, plantenhangers, tassen en geknoopte kussens.

Bobbiny Macramé triple twist 3mm, getwist macramé koord van 3mm dik wat bestaat uit 60 draden. Met de extra stoere uitstraling door de twist in de draad. Met dit garen kun je ook breien en haken in tegenstelling tot het enkel gedraaide garen. Met dit garen maak je plantenhangers, kussen en macramé projecten. Dit garen is geschikt om uit te rafelen

Bobbiny Macramé triple twist 5mm is een een driedubbel gedraaid koord wat bestaat uit 3x40 draden. De twist geeft het katoen een extra stoer uiterlijk. Met dit garen kun je eventueel ook haken of breien in tegenstelling tot het single twist garen. Het superzacht koord knoopt fantastisch en is niet getwijnd. Daardoor krijg je mooie golvende franjes als je het uitkamt. Ook dit garen is helemaal vervaardigd van 100% gerecycled katoen.

Is het veilig voor baby's?

De garens voldoen allemaal aan de STANDARD 100 OEKOTEX, waarmee gegarandeerd wordt dat het vrij is van stoffen die de gezondheid & milieu kunnen schaden. De Bobbiny garens zijn veilig voor baby, kinderen, volwassen en het milieu. 

  

Voor welke projecten?

Bobbiny is zeer geschikt voor brei, haak en macramé projecten, tassen, plaids, poefs, kussens, plantenhangers, wandhangers en vele andere haak- en breiprojecten

Bobbiny in elk interieur

De kleuren voor de Bobbiiny collectie worden met veel zorgvuldigheid samengesteld, waarbij de laatste trends uit de mode en interieur branche gevolgd word.

Bobbiny waar te koop

Bij Es-ster koopt u in de winkel of online uw Bobbiny katoenen koord. Es-ster heeft de vele kleuren op voorraad. Mocht iets niet op voldoende voorraad zijn dan wordt er voor u besteld.

Gratis verzenden vanaf €50,- (binnen Nederland) of €100,- (Buitenland)