Partner 3.5

Partner 3.5

Phildar is een bekend Frans merk in brei en haak garens. Phildar staat voor kwaliteit. Partner 3,5 is een heerlijk garen voor de beginnende en gevorderde brei- of haakster.

Toon 1 - 24 van 25
More filters

Phildar partner 3.5

Wanneer u een mooi draad zoekt, dan is Phildar partner 3.5. zeker een aanrader. Dit draad is van het merk Phildar en dit is een bekend Frans merk in brei- en haakgaren. Phildar staat voor kwaliteit en daar kunt u dan ook zeker op rekenen. U kunt de Phildar partner 3.5. is een klassiek en comfortabel garen. Wat ook fijn is, is dat het zacht is voor de huid. Een nieuwe muts of sjaal maken? Kies voor Phildar partner 3.5., want dit is een samenstelling van wol, acryl en polyamide. Kortom: ideaal om met een simpele steek een mooie muts of sjaal te breien.

 

Waarom Phildar partner 3.5.?

Zoals u zojuist heeft gelezen is Phildar partner 3.5. een mooi, comfortabel draad. Dat is ook zeker belangrijk, want zo kunt u echt genieten van de door uzelf gemaakte sjaal of muts. Er is voldoende keuze in kleur. U vindt dus altijd wel het juiste garen.

 

We hebben de voordelen van Phildar partner 3.5. voor u op een rij gezet:

- 100% natuurlijk garen;
- Ideaal voor mutsen en sjalen;
- Klassiek en comfortabel garen;
- In diverse kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

Bij Es-ster vindt uveel verschillende garen, stoffen en dergelijke. Het is belangrijk om te weten dat ons assortiment elke keer weer wordt aangevuld met nieuwe producten. Hou daarom onze website in de gaten om op de hoogte te blijven!

 

Plaats vandaag uw bestelling!

Wilt u meer weten over Phildar partner 3.5.? Of wilt u dit garen een keer gebruiken? Bestel het dan direct online! Kies uw favoriete kleur en begin met uw project.

 

Ja, ik wil Phildar partner 3.5. bestellen!

Een muts, sjaal of iets anders breien? Kies voor de Phildar partner 3.5. Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42 heeft u ongeveer 10 bollen nodig. Plaatst u een bestelling boven €50,-? Dan heeft u een gratis verzending.