Phildar Phil Cabotine

Phildar Phil Cabotine

Zacht en licht gebleekt garen in een breed kleurenpalet. Dit garen bevat geen wol en is dan ook zeer geschikt voor mensen die geen wol verdragen.

Toon 1 - 21 van 21
More filters

Phildar Phil Cabotine

Zacht en licht gebleekt garen in een breed kleurenpalet. Het garen bestaat voor 45% uit katoen. Katoen is van plantaardige oorsprong en heeft als voordeel dat het absorberend is, waardoor het aangenaam is te dragen in de zomer en winter.
Phil Cabotine is zeer geschikt voor mensen die niet tegen wol kunnen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

1 bol is 50 gram
looplengte: 124m
pen 3- 3.5

Stekenproef 10X10: 21 steken x 30 rijen op pen 3.5

Waarom Phildar phil Cabotine?

Indien u een trui of vest wilt maken en niet tegen wol kunt, dan is dit garen zeker een aanrader.  Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42 heeft u ongeveer 10 bollen nodig. Om u een duidelijk beeld te geven, hebben we hieronder de voordelen van Phildar Phil Cabotine  op een rij gezet:

- 55% acryl;
- 45% katoen;
- Geschikt voor alle huidtypen;
- Ideaal om mee te breien;
- In diverse heldere kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

We vinden het belangrijk om ons assortiment continu te vernieuwen en op zoek te gaan naar de nieuwste producten. U zult dan ook snel merken dat bij Es-ster elke keer weer nieuwe producten worden toegevoegd. Zeker een aanrader om de website in de gaten te houden.

Plaats vandaag uw bestelling!

Wilt u meer weten over Phildar phil Cabotine? Heeft u leuke inspiratie opgedaan om aan de slag te gaan? Ontdek de mogelijkheden van dit garen en bestel het eenvoudig via onze webshop. Heeft u eigenlijk ook nog ander materiaal nodig voor uw project? Ook voor andere producten, zoals breiboeken, breipennen, haaknaalden, patronen, vliesofix, vlieseline, piepers, rammelaars, spelden en nog veel meer, kunt u slagen bij Es-ster. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is de verzending gratis!

Ik wil Phildar phil cabotine bestellen!

Op zoek naar Phildar phil cabotine? In onze webshop vindt u dit garen in diverse kleuren. Bestel direct en profiteer van een snelle levering. Voordat u het weet heeft u het al in huis.