Phildar Phil Caresse

Phildar Phil Caresse

Fijn garen om mee te werken en om te dragen, zeer geschikt voor babykleding.

Toon 1 - 22 van 22
More filters

Phildar Phil Caresse

Door de samenstelling (polyamide en microfiber) is dit garen ideaal voor babykleding.
De microvezels zijn zeer fijne en lichte vezels en brengen meer zachtheid en lichtheid waardoor het een fijn garen is om mee te werken en om te dragen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren met een Scandinavische uitstraling.

1 bol is 50 gram
looplengte: 146m
pen 4

Stekenproef 10X10: 23 steken x 30 rijen op pen 4

Waarom Phildar phil Caresse?

Indien u een trui of vest wilt maken en niet tegen wol kunt, dan is dit garen zeker een aanrader.  Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42 heeft u ongeveer 9 bollen nodig. Om u een duidelijk beeld te geven, hebben we hieronder de voordelen van Phildar Phil Caresse  op een rij gezet:

- 51% acryl;
- 49% polyamide;
- Geschikt voor alle huidtypen;
- Ideaal om mee te breien;
- Geschikt voor babykleding
- In diverse heldere kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

We vinden het belangrijk om ons assortiment continu te vernieuwen en op zoek te gaan naar de nieuwste producten. U zult dan ook snel merken dat bij Es-ster elke keer weer nieuwe producten worden toegevoegd. Zeker een aanrader om de website in de gaten te houden.

Plaats vandaag uw bestelling!

Wilt u meer weten over Phildar phil Caresse? Heeft u leuke inspiratie opgedaan om aan de slag te gaan? Ontdek de mogelijkheden van dit garen en bestel het eenvoudig via onze webshop. Heeft u eigenlijk ook nog ander materiaal nodig voor uw project? Ook voor andere producten, zoals breiboeken, breipennen, haaknaalden, patronen, vliesofix, vlieseline, piepers, rammelaars, spelden en nog veel meer, kunt u slagen bij Es-ster. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is de verzending gratis!

Ik wil Phildar phil caresse bestellen!

Op zoek naar Phildar phil caresse? In onze webshop vindt u dit garen in diverse kleuren. Bestel direct en profiteer van een snelle levering. Voordat u het weet heeft u het al in huis.