Phildar Phil Coton 3

Phildar Phil Coton 3

Phildar is een bekend Frans merk in brei en haak garens. Phildar staat voor kwaliteit. Coton 3 is samen met coton 4 het haakkatoen, maar u kunt er ook zomerse vestjes, jurkjes, etc van breien.

Toon 1 - 24 van 74
More filters

Phildar Coton 3

Phildar is een bekend Frans merk in brei en haakgaren. Daarbij staat kwaliteit altijd centraal. Hierdoor werkt het namelijk een stuk prettiger en ontstaat het mooiste resultaat wanneer u bijvoorbeeld wilt haken of breien. Coton 3 is samen met Coton 4 haakkatoen, maar u kunt er ook zomerse vestjes, jurkjes en meer van breien. Het is maar net wat u wilt. Daarnaast heeft u een ruime keuze in kleuren.

 

Waarom Phildar Coton 3?

Phildar Coton 3 is al jaren razend populair. Dit is dan ook zeker begrijpelijk, want het is een 100% natuurlijk garen en erg fijn te gebruiken. Het garen is verrijkt met aloë vera. Hierdoor ontstaat een verzachtend en beschermend effect voor de huid. Wat ook erg fijn is, is dat Phildar Coton 3 niet splijt tijdens het haken. De voordelen van Coton 3 Phildar zijn:

- 100% natuurlijk garen;
- Verrijkt met aloë vera;
- Verzachtend en beschermend voor de huid;
- Splijt niet;
- In diverse kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

Bij Es-ster zijn ontzettend veel garen, stoffen en meer te vinden. Belangrijk om te weten is dat ons assortiment elke keer weer wordt aangevuld met nieuwe producten. Bekijk daarom zeker even onze producten en ontdek alle prints, stofsoorten, garens en meer.

 

Plaats vandaag uw bestelling!

Bent u geïnteresseerd in Phildar Coton 3? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment en ontdek de vele mogelijkheden. Kies uw favoriete kleur en u kunt beginnen met breien of haken!

 

Ja, ik wil Phildar Cotton 3!

Indien u op zoek bent naar het juiste haakkatoen is Phildar Cotton 3 echt iets voor u. Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42 heeft u 10 bollen nodig. Plaatst u een bestelling boven €50,-? Dan profiteert u van een gratis verzending. Bestel vandaag nog en u heeft alles snel in huis.