Phildar Phil douce

Phildar Phil douce

Phildar is een bekend Frans merk in brei en haak garens. Phildar staat voor kwaliteit. Phil douce van Phildar is een heerlijke zacht garen. Brei- en haaksels van dit garen hebben een heerlijk zachte, warme en wollige uitstraling.

Toon 1 - 11 van 11
More filters

Phildar phil douce

Phildar phil douce is een prachtig garen dat u uitstekend kunt gebruiken voor zowel breiden als haken. Phildar is een bekend Frans merk op het gebied van haak en brei garen. Bij Phildar kunt u er altijd op rekenen dat u de beste kwaliteit heeft. De Phildar phil douce bestaat 100% uit polyester. Hiermee kunt u de meest zachte truien van maken. In onze webshop vindt u een ruime keuze van Phil douce van Phildar!

 

Waarom Phildar phil douce?

Indien u een trui wilt maken met een zachte, warme uitstraling dan is dit garen zeker een aanrader. Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42 heeft u ongeveer 9 bollen nodig. Om u een duidelijk beeld te geven, hebben we hieronder de voordelen van Phil douce Phildar op een rij gezet:

 

- 100% polyester;
- Mooie warme en zachte uitstraling;
- Ideaal om met twee kleuren te breien;
- In diverse kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

We vinden het belangrijk om ons assortiment continu te vernieuwen en op zoek te gaan naar de nieuwste producten. U zult dan ook snel merken dat bij Es-ster elke keer weer nieuwe producten worden toegevoegd. Zeker een aanrader om de website in de gaten te houden.

 

Plaats vandaag uw bestelling!

Wilt u meer weten over Phildar phil douce? Heeft u leuke inspiratie opgedaan om aan de slag te gaan? Ontdek de mogelijkheden van dit garen en bestel het eenvoudig via onze webshop. Heeft u eigenlijk ook nog ander materiaal nodig voor uw project? Ook voor andere producten, zoals patronen, vliesofix, piepers, rammelaars, spelden en nog veel meer, kunt u slagen bij Es-ster. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is de verzending gratis!

 

Ik wil Phildar phil douce bestellen!

Op zoek naar Phildar phil douce? In onze webshop vindt u dit garen in diverse kleuren. Bestel direct en profiteer van een snelle levering. Voordat u het weet heeft u het al in huis.