Phil douce

Phildar is een bekend Frans merk in brei en haak garens. Phildar staat voor kwaliteit. Phil douce van Phildar zijn heerlijke zachte garens. Brei- en haaksels van dit garen hebben een heerlijk zachte, warme en wollige uitstraling.

Toon 1 - 12 van 12
More filters

Phildar phil douce

Phildar phil douce is een prachtig garen dat u uitstekend kunt gebruiken voor zowel breiden als haken. Phildar is een bekend Frans merk op het gebied van haak en brei garen. Bij Phildar kunt u er altijd op rekenen dat u de beste kwaliteit heeft. De Phildar phil douce bestaat 100% uit polyester. Hiermee kunt u de meest zachte truien van maken. In onze webshop vindt u een ruime keuze van Phil douce van Phildar!

 

Waarom Phildar phil douce?

Indien u een trui wilt maken met een zachte, warme uitstraling dan is dit garen zeker een aanrader. Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42 heeft u ongeveer 9 bollen nodig. Om u een duidelijk beeld te geven, hebben we hieronder de voordelen van Phil douce Phildar op een rij gezet:

 

- 100% polyester;
- Mooie warme en zachte uitstraling;
- Ideaal om met twee kleuren te breien;
- In diverse kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

We vinden het belangrijk om ons assortiment continu te vernieuwen en op zoek te gaan naar de nieuwste producten. U zult dan ook snel merken dat bij Es-ster elke keer weer nieuwe producten worden toegevoegd. Zeker een aanrader om de website in de gaten te houden.

 

Plaats vandaag uw bestelling!

Wilt u meer weten over Phildar phil douce? Heeft u leuke inspiratie opgedaan om aan de slag te gaan? Ontdek de mogelijkheden van dit garen en bestel het eenvoudig via onze webshop. Heeft u eigenlijk ook nog ander materiaal nodig voor uw project? Ook voor andere producten, zoals patronen, vliesofix, piepers, rammelaars, spelden en nog veel meer, kunt u slagen bij Es-ster. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is de verzending gratis!

 

Ik wil Phildar phil douce bestellen!

Op zoek naar Phildar phil douce? In onze webshop vindt u dit garen in diverse kleuren. Bestel direct en profiteer van een snelle levering. Voordat u het weet heeft u het al in huis.