Phildar phil ecocoton

Phildar phil ecocoton

100% Biologische garen met een GOTS label. Geschikt voor alle huidtypes.

Toon 1 - 8 van 8
More filters

Phildar Phil Ecocoton

100% Biologisch katoengaren wat geteeld wordt op gecertificeerd land, vrij van giftige stoffen en allerlei soorten pesticiden en inecticiden.

Dit katoen garen heeft een Global Organic Textile Standaard (GOTS) label. Het GOTS label garandeert de traceerbaarheid van katoen van oorsprong tot het eindproduct.

Het garen is geproduceerd in Italië, wat garant staat voor kwaliteit.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

1 bol is 50 gram
looplengte: 110m
pen 3

Stekenproef 10X10: 25 steken x 33 rijen op pen 3

Waarom Phildar phil Ecocoton?

Indien u een trui of vest wilt maken met een dan is dit garen zeker een aanrader.  Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42 heeft u ongeveer 13 bollen nodig. Voor een baby truitje geschikt voor een baby van 3 maanden heeft u ongeveer 4 bollen nodig. Om u een duidelijk beeld te geven, hebben we hieronder de voordelen van Phil ecocoton Phildar op een rij gezet:

- 100% katoen;
- GOTS label;
- 100% biologisch
- Geschikt voor alle huidtypen;
- Ideaal om mee te breien;
- In diverse kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

We vinden het belangrijk om ons assortiment continu te vernieuwen en op zoek te gaan naar de nieuwste producten. U zult dan ook snel merken dat bij Es-ster elke keer weer nieuwe producten worden toegevoegd. Zeker een aanrader om de website in de gaten te houden.

Plaats vandaag uw bestelling!

Wilt u meer weten over Phildar phil ecocoton? Heeft u leuke inspiratie opgedaan om aan de slag te gaan? Ontdek de mogelijkheden van dit garen en bestel het eenvoudig via onze webshop. Heeft u eigenlijk ook nog ander materiaal nodig voor uw project? Ook voor andere producten, zoals breiboeken, breipennen, haaknaalden, patronen, vliesofix, vlieseline, piepers, rammelaars, spelden en nog veel meer, kunt u slagen bij Es-ster. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is de verzending gratis!

Ik wil Phildar phil ecocoton bestellen!

Op zoek naar Phildar phil ecocoton? In onze webshop vindt u dit garen in diverse kleuren. Bestel direct en profiteer van een snelle levering. Voordat u het weet heeft u het al in huis.