Phildar ecojean

Phildar ecojean

GRS gecertificeerde draad door het gebruik van 100% gerecyclede materiaal. Katoenvezels gemaakt uit spijkerbroeken die worden gemengd met gerecycled polyester uit plastic flessen.

Toon 1 - 3 van 3
More filters

Phildar Phil Ecojean

De draad van ecojean is gemaakt van 100% gerecyclede vezels. Katoenvezels worden van oude spijkerbroeken gemaakt, vervolgens worden de katoenverzels gemengd met gerecycled polyester uit plastic flessen (PET).

Deze draad heeft een Global Recycle Standaard (GRS) certificering voor het gebruik van gerecyclede materialen.
Dankzij dit garen draagt uw gebreide of gehaakte kleding bij aan de bescherming van onze planeet.
De draad is gemaakt in Frankrijk, wat garant staat voor kwaliteit.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

1 bol is 50 gram
looplengte: 100 m
pen 4

Stekenproef 10X10: 20 steken x 27 rijen op pen 4

Waarom Phildar phil Ecojean?

Indien u een trui of vest wilt maken met een goed gevoel dan is dit garen zeker een aanrader. Niet alleen om de bijdrage aan het milieu maar ecojean is ook een heel fijn garen om mee te werken en draagt natuurlijk. Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42 heeft u ongeveer 12 bollen nodig. Voor een baby truitje geschikt voor een baby van 3 maanden heeft u ongeveer 3 bollen nodig. Om u een duidelijk beeld te geven, hebben we hieronder de voordelen van Phil Ecojean Phildar op een rij gezet:

- 48% katoen, 47% polyester, 5% andere vezels;
- 100% gerecycled garen;
- GRS-certificering;
- Geschikt voor alle huidtypen;
- Ideaal om mee te breien;
- In diverse kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

We vinden het belangrijk om ons assortiment continu te vernieuwen en op zoek te gaan naar de nieuwste producten. U zult dan ook snel merken dat bij Es-ster elke keer weer nieuwe producten worden toegevoegd. Zeker een aanrader om de website in de gaten te houden.

Plaats vandaag uw bestelling!

Wilt u meer weten over Phildar phil ecojean? Heeft u leuke inspiratie opgedaan om aan de slag te gaan? Ontdek de mogelijkheden van dit garen en bestel het eenvoudig via onze webshop. Heeft u eigenlijk ook nog ander materiaal nodig voor uw project? Ook voor andere producten, zoals breiboeken, breipennen, haaknaalden, patronen, vliesofix, vlieseline, piepers, rammelaars, spelden en nog veel meer, kunt u slagen bij Es-ster. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is de verzending gratis!

Ik wil Phildar phil ecojean bestellen!

Op zoek naar Phildar phil ecojean? In onze webshop vindt u dit garen in diverse kleuren. Bestel direct en profiteer van een snelle levering. Voordat u het weet heeft u het al in huis.