Phildar Phil Nature

Phildar Phil Nature

Mooi zomer garen door de delicate mix van katoen, linnen en viscose.

Toon 1 - 3 van 3
More filters

Phildar Phil Nature

Phil Nature is een gevlamd garen met een lichte ton sus ton gradiënt. De delicate mix van katoen, linnen en viscose maakt het een zacht, fris en licht garen. Perfect voor de zomer en geschikt voor alle huidtypes, bovendien geeft de viscose een subtiele glans aan uw creaties.

De draad is gemaakt in Italië, wat garant staat voor kwaliteit.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

1 bol is 50 gram
looplengte: 165 m
pen 3.5

Stekenproef 10X10: 25 steken x 32 rijen op pen 3.5

Waarom Phildar phil nature?

Indien u een trui of vest wilt maken met een zachte en frisse uitstraling dan is dit garen zeker een aanrader. Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42 heeft u ongeveer 10 bollen nodig. Voor een baby truitje geschikt voor een baby van 3 maanden heeft u ongeveer 2 bollen nodig. Om u een duidelijk beeld te geven, hebben we hieronder de voordelen van Phil Nature Phildar op een rij gezet:

- 48% katoen, 28% viscose, 24% linnen;
- Mooie frisse en zachte uitstraling met een subtiele glans;
- Geschikt voor alle huidtypen;
- Ideaal om mee te breien;
- In diverse kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

We vinden het belangrijk om ons assortiment continu te vernieuwen en op zoek te gaan naar de nieuwste producten. U zult dan ook snel merken dat bij Es-ster elke keer weer nieuwe producten worden toegevoegd. Zeker een aanrader om de website in de gaten te houden.

Plaats vandaag uw bestelling!

Wilt u meer weten over Phildar phil nature? Heeft u leuke inspiratie opgedaan om aan de slag te gaan? Ontdek de mogelijkheden van dit garen en bestel het eenvoudig via onze webshop. Heeft u eigenlijk ook nog ander materiaal nodig voor uw project? Ook voor andere producten, zoals breiboeken, breipennen, haaknaalden, patronen, vliesofix, vlieseline, piepers, rammelaars, spelden en nog veel meer, kunt u slagen bij Es-ster. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is de verzending gratis!

Ik wil Phildar phil nature bestellen!

Op zoek naar Phildar phil nature? In onze webshop vindt u dit garen in diverse kleuren. Bestel direct en profiteer van een snelle levering. Voordat u het weet heeft u het al in huis.