Phildar phil petillant

Phildar phil petillant

Lintgaren van 100% gemerceriseerd katoen in prachtige helder kleuren voor de zomer. Het garen is OEKO-TEX gecertificeerd.

Toon 1 - 2 van 2
More filters

Phildar Phil Petillant

Lint garen van 100% gemerceriseerde katoen wat licht en zijdeachtig aanvoelt.  Het garen is leverbaar in verschillende helder kleuren voor de zomer.
De draad is OEKO-TEX gecertificeerd, een label dat de beperking van schadelijke stoffen garandeert.

Het garen is geproduceerd in Italië, wat garant staat voor kwaliteit.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

1 bol is 50 gram
looplengte: 140m
pen 4.5

Stekenproef 10X10: 21 steken x 30 rijen op pen 4.5

Waarom Phildar phil Ecocoton?

Indien u een trui of vest wilt maken met een dan is dit garen zeker een aanrader.  Om u een richtlijn te geven: voor een maat 42 heeft u ongeveer 11 bollen nodig. Voor een baby truitje geschikt voor een baby van 3 maanden heeft u ongeveer 3 bollen nodig. Om u een duidelijk beeld te geven, hebben we hieronder de voordelen van Phil petillant Phildar op een rij gezet:

- 100% katoen;
- 100% gemerceriseerd katoen;
- OEKO-TEX gecertificeerd;
- Geschikt voor alle huidtypen;
- Ideaal om mee te breien;
- In diverse heldere kleuren beschikbaar;
- Ieder seizoen nieuwe producten van Phildar.

We vinden het belangrijk om ons assortiment continu te vernieuwen en op zoek te gaan naar de nieuwste producten. U zult dan ook snel merken dat bij Es-ster elke keer weer nieuwe producten worden toegevoegd. Zeker een aanrader om de website in de gaten te houden.

Plaats vandaag uw bestelling!

Wilt u meer weten over Phildar phil petillant? Heeft u leuke inspiratie opgedaan om aan de slag te gaan? Ontdek de mogelijkheden van dit garen en bestel het eenvoudig via onze webshop. Heeft u eigenlijk ook nog ander materiaal nodig voor uw project? Ook voor andere producten, zoals breiboeken, breipennen, haaknaalden, patronen, vliesofix, vlieseline, piepers, rammelaars, spelden en nog veel meer, kunt u slagen bij Es-ster. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is de verzending gratis!

Ik wil Phildar phil petillant bestellen!

Op zoek naar Phildar phil petillant? In onze webshop vindt u dit garen in diverse kleuren. Bestel direct en profiteer van een snelle levering. Voordat u het weet heeft u het al in huis.