Pingouin Pingo Crochet

Toon 1 - 3 van 3
More filters

 

Aan de slag met Pingo Crochet!

Bent u op zoek naar een aanbieder van Pingo Crochet? Bij Es-ster treft u een divers en mooi assortiment aan! Pingouin Pingo Crochet is een zeer prettig materiaal om bijvoorbeeld mee te haken of te breien. Dit voordelige garen bestaat uit 100% acryl en voelt daardoor heerlijk zacht en soepel aan. Met deze garen kunt u alle kanten op; of u nu mooie warme vesten voor het hele gezin wilt maken, of sierlijke kussens voor in uw interieur. In ons assortiment treft u diverse aardse tinten aan. Van groen tot donkerblauw, en van zwart tot ecru. Zo is er voor ieder wat wils!

 

Zelf kledingstukken of interieuraccessoires haken of breien

Haken en breien is een trend die weer helemaal in is! Logisch ook, want je kunt zelf 100% unieke producten maken. Of dit nu een mooi kledingstuk of een interieuraccessoire is. Es-ster voorziet u graag van inspiratie. Zo kunt u met Pingo Crochet garen bijvoorbeeld een heerlijk warme Tunisch gehaakte sjaal maken. Dit is een sjaal met twee kleuren, wat een vrolijk en speels effect geeft! Combineer bijvoorbeeld de Pingo Crochet Praire 55 met de Ecru 17. U kunt de sjaal op diverse manieren dragen, waardoor u er nooit op uitgekeken raakt. En het allerleukste? Wanneer u hem zelf maakt weet u dat niemand anders hem ook heeft! Deze garen zijn het best te gebruiken bij een 3.5 pen. Eén bol is 100 gram en de looplengte is 295 meter. Naast de Pingo Crochet treft u in ons assortiment ook de Pingo Dream aan: een garen bestaande uit meer pastelachtige tinten. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

 

Pingo Crochet bestellen

Kunt u niet wachten om zelf aan de slag te gaan met Pingo Crochet? U kunt bij Es-ster heel eenvoudig een bestelling plaatsen. Is deze boven de €50? Dan is de verzending gratis binnen Nederland. Wanneer u buiten Nederland besteld, is de verzending vanaf €100 gratis. Neem bij vragen of opmerkingen over deze garen gerust contact op! Dit kan door te bellen naar 0515-335450 of een e-mail te sturen.