Scheepjeswol

Scheepjeswol

De mooiste Scheepjeswol kunt u kopen bij Es-ster. Scheepjeswol is van een hoge kwaliteit en de diverse soorten wol kunt u gebruiken voor vele soorten projecten.


Scheepjeswol kopen

U kunt soepel en fijn breien met de prachtige Maxi BonBon en Maxi Sugar Rush en u kunt onze Scheepjes Panda wol en de Firenze wol gebruiken in de afwerking van een mooi brei of haakproject. Dit dunne haakkatoen is het perfecte garen voor kleine of fijne haakprojecten, voor de afwerking rondom een gehaakte deken of voor verfijnde kleding zoals een mooie trui of een zomers topje van wol. Dit is helemaal hip en hoe tof als u die zelf heeft gemaakt voor uzelf of uw dochter! Bekijk hieronder de soorten wol en garen van Scheepjeswol en laat u inspireren door de vele kleuren en mogelijkheden!


Over Scheepjeswol

Scheepjeswol kent een lange geschiedenis en werd al veel door onze moeders, oma’s, overgrootmoeders gebruikt om lekkere, warme, dikke truien van te breien. Het is een echt oer-Hollands garenmerk en bestaat al sinds 1855! Scheepjeswol is echter met de tijd meegegaan en biedt u een collectie vol moderne, trendy, hippe, stijlvolle alsook klassieke bollen wol en garen in de meest prachtige en uiteenlopende kleuren. De collecties Maxi BonBon en Maxi Sugar Rush bestaan uit maar liefs 87 kleuren. Ook in de samenstelling van het garen heeft u een ruime keuze, van katoen en mengingen tot zuiver scheerwol en verschillende grondstoffen. De Maxi BonBon Scheepjeswol is van zeer fijn gemerceriseerde draad van 100% glanskatoen gemaakt. Door


Scheepjes verkooppunten

Es-ster is één van de Scheepjes verkooppunten in Nederland. Bij Es-ster kunt u de Scheepjes Maxi BonBon en Maxi Sugar Rush in dezelfde kleur bij elkaar vinden, zodat u altijd zeker weet dat u exact dezelfde kleur koopt. Wel zo makkelijk! Deze twee soorten garen kunt u dan ook goed met elkaar combineren.


Ziet u een mooie Scheepjeswol die u graag wilt bestellen? Dat doet u makkelijk en snel in de webshop van Es-ster. Binnen enkele dagen heeft u de wol al in huis! Es-ster is hét adres om uw Scheepjeswol te kopen.