Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

 

Online Scheepjes Firenze kopen

Voor Scheepjes Firenze wol bent u bij Es-ster aan het juiste adres! Zelf kleding, interieur accessoires of knuffels maken is weer helemaal hip. Begrijpelijk ook! Want u kunt uw creativiteit compleet de vrije loop laten. Daarnaast krijgt u een 100% uniek én origineel product; eentje die niemand anders heeft. Maak bijvoorbeeld zelf een heerlijk warme wintersjaal. Of creëer een mooi vest die handig mee te nemen is tijdens de frissere lentedagen. Ongetwijfeld dat u veel complimentjes gaat ontvangen en vragen over waar u het item heeft gekocht. Denkt u eens in over hoe trots u bent wanneer u kunt vertellen dat u het kledingstuk helemaal zelf gemaakt heeft! U kunt in uw eentje aan de slag met Scheepjeswol Firenze, maar het is natuurlijk ook heel gezellig om dit samen te doen. Bijvoorbeeld met uw buurvrouw, uw dochter of vriendinnengroep.

 

Wat kan ik met Scheepjes Firenze?

Bent u benieuwd naar wat u precies kunt maken van Scheepjes Firenze? Es-ster vertelt het u graag! Dit materiaal is uitermate geschikt voor het maken van poppenhaar voor de ‘Dikke Dames’. Zo kunt u er een leuke krullenbos van maken! Daarnaast is Firenze Scheepjeswol door haar zachtheid ook ideaal voor het maken van warme kledij. Van vesten tot sjaals tot mutsen. Uw kledingstuk heeft een hoog ‘aaibaarheidsgehalte’. Tevens kunt u ook mooie interieur accessoires creëren van dit wol. Denk aan lekkere zachte kussens om uw hoofd heerlijk op te rusten na een lange dag werken. De mogelijkheden zijn zeer divers en haast eindeloos!

 

Ik wil Scheepjes Firenze wol bestellen!

Bij Es-ster kunt u heel eenvoudig Scheepjes Firenze wol bestellen. Is de bestelling boven de €50? Dan is de verzending gratis. Wanneer u vanuit het buitenland besteld, is dit het geval bij een besteding boven de €100. Kijk ook gerust verder in ons assortiment om te zien wat wij nog meer te bieden hebben aan mooie producten! Heeft u vragen, wilt u een opmerking plaatsen of wilt u advies opvragen? Neem dan gerust contact op! U kunt Es-ster bereiken op het telefoonnummer 0515-335450 of stuur een e-mail.