Panda

Panda

Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

 

Aan de slag met scheepjes panda!

Wilt u graag gaan werken met scheepjes Panda? Dat kan! Bij Es-ster treft u een mooi assortiment aan scheepjes Panda aan! Dit garen is heerlijk zacht en harig en bestaat uit 100% polyester. Binnen het Es-ster assortiment treft u een variëteit aan kleuren aan. Iedere kleur beschikt over een leuke naam als ‘Polar Bear’ of ‘Grizzly’. Het is een uniek soort garen, want ze levert een pluizig effect op. U kunt er dan ook allerlei leuke do it yourself projecten mee maken. Wat dacht u van vrolijke kinder knuffels voor bijvoorbeeld uw zoon of dochter, kleinkind of neefje? Ook kunt u dit materiaal gebruiken voor de haren van poppen. Of creëer een heerlijk zacht vest waarmee u de koude maanden in het jaar lekker warm door kunt komen. Laat uw creativiteit compleet de vrije loop! Het resultaat? Een 100% uniek en origineel product die door u met liefde is gemaakt. Wat is er nu meer bijzonder dan dat?

 

Hoe moet ik werken met scheepjes panda?

Es-ster legt u graag uit hoe u het best te werk kunt gaan met scheepjes Panda. Het is namelijk geen eenvoudig garen om mee te werken. Maar het resultaat is wel prachtig! Uw haakwerk is door dit garen niet goed zichtbaar. Daarom raden wij u aan om eerst te haken met een glad garen. Hierna kunt u de Panda in de voorste lussen haken! Wilt u bijvoorbeeld haren maken voor een pop of een vachtje voor een amigurumi? Zorg er dan voor dat u eerst het patroon haakt met een andere gladde katoenen draad. Haak echter alleen in de achterste lus van de steken! Hierna kunt u met de scheepjes Panda over het patroon in de voorste lussen haken. U kunt hierdoor de steken nog blijven zien.

 

Scheepjes Panda bestellen?

U kunt op de webshop van Es-ster heel eenvoudig scheepjes Panda bestellen. Is uw bestelling boven de €50? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Wanneer u vanuit het buitenland een bestelling plaatst, geldt dit vanaf €100. Voor vragen, opmerkingen of advies kunt u gerust contact opnemen! Bel ons bijvoorbeeld op 0515-335450 of stuur een e-mail.