Over ons

Beste bezoeker op mijn site.

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Esther Sonderen afgestudeerd in 2005 aan de studie.... dat doet er niet toe want ik doe er niets meer mee. Na enkele jaren werkzaam geweest in mijn vakgebied ben ik door een fusie boventallig geworden.  Wat ik vooral wilde is een moeder zijn voor mijn dochter van (toen 1)

De keus om als webwinkel te starten was gemaakt (2011). Wat precies... van je hobby je werk maken. Welke hobby moet ik dan kiezen.  Ik heb gekozen voor mooie kwaliteits stoffen van buitenlands designers. Het zijn Quiltstoffen, maar u kunt er meer mee dan alleen quilten. Mooie jurken heb ik er al van gemaakt voor mijn dochter en mezelf. Het is katoen, maar wanneer u het goed ophangt hoeft u het niet te strijken! De kleuren blijven mooi ook na vele wasbeurten.

Naast stoffen ook brei en haak garens van Phildar. Er zijn nog heel veel merken die mooi en goed zijn. Ik ben niet zo groot behuisd dat ik dat allemaal op kon slaan op onze zolder.

In de zomer van 2013 kon ik een ruimte gebruiken van een groot kantoorgebouw. Een kantoortje werd ingericht als winkel en er waren beperkte openingstijden.

Na een klein jaar kreeg ik de mogelijkheid om me samen met mijn partner in het centrum van Bolsward te vestigen.  1 pand en 2 winkels. Een unieke combinatie van stoffen, garens en fournituren met een Optiek winkel.

Mijn assortiment fournituren kon ik nu uitbreiden, ritsen, Guterman naaigarens, meer brei en haak naalden.

Achterin de winkel is een grote keuken waar ik de costum made taarten bak en decoreer. Ook worden hier de workshops en kinderfeestjes gehouden.