Stoffen

Bent u ook zo gek op kleding of stoffen speelgoed naaien? Voor uw naaiprojecten wilt u uiteraard kwalitatieve stof kopen. U vind hier diverse soorten stoffen.

Online zijn er vele soorten stoffen te vinden, maar als liefhebber van mooie stoffen kunnen we het ons zo voorstellen dat u het lastig vindt om stof te kopen online. Het risico van online stof kopen is namelijk dat u moet vertrouwen op hetgeen u op een afbeelding ziet. U kunt niet voelen en kunt enkel afgaan op wat het oog ziet. Es-ster kan u online helaas ook niet meer bieden dan wat u met het oog kunt zien, maar we kunnen u wel verzekeren dat u kwaliteit voor uw geld krijgt bij Es-ster. Als stoffenliefhebbers en moeder met een passie voor zelf kleding maken, weten we dat kwalitatieve stof online kopen lastig is. Door via Es-ster online stof te verkopen van een hoge kwaliteit proberen we het u en alle andere naailiefhebbers makkelijk te maken!

 

Online stof kopen bij Es-ster

Op deze pagina vindt u de diverse soorten stoffen die Es-ster verkoopt. De stoffen zijn geschikt voor verschillende doeleinden, waaronder het maken van tassen, kleding, patchwork, quilten, etuis, kussens en nog veel meer. Bij Es-ster vindt u vrolijke en leuke stoffen van verschillende designers. U vindt hier stoffen van:

De hobby- en modestoffen zijn verkrijgbaar in verschillende prints en u heeft een ruime keuze, ook in stofsoorten. Van stoffen met stippen/polka dot, bloemenprint en kerststoffen tot stoere jongensprints, leuke applicatiestoffen en stoffen met dierenprints. Ontdek alle prints en stofsoorten online bij Es-ster. U kunt doorklikken naar stoffen per merk of in sommige gevallen per stofsoort.

 

Afmetingen stoffen

Es-ster verkoopt online stof per fat quarter, halve meter of per meter. De stoffen komen van de rol. Voor de beginners onder ons die nog niet bekend zijn met de term ‘fat quarter’: een fat quarter is de benaming voor een specifieke veelgebruikte stofafmeting. Een fat quarter is 18 x 22 inch, wat gelijk staat aan 50 x 55 cm.

 

Direct online stof bestellen!

Neem gerust een kijkje in de webshop van Es-ster en vind de stoffen waarnaar u op zoek bent.Bestel direct uw stoffen online en u heeft de stoffen snel in huis! Bent u naast stof nog op zoek naar andere benodigdheden, zoals patronen, boeken, knisperfolie, rammelaars of wol? Deze producten en meer vindt u ook in de webshop bij Es-ster. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar iets specifieks wat u niet direct in de webshop kunt vinden? Stel dan gerust uw vraag! U kunt bellen naar +31515-335450 of mailen naar [email protected] Kwalitatieve stof kopen doet u online bij Es-ster!