Blend fabric

Blend fabric

Wilt u iets moois maken met een prachtige Blend stof? Een bijzondere print kan uw project doen opleven en geheel uniek maken. Bestel direct een Blend design online.

Toon 1 - 12 van 12
More filters

Blend stoffen

Ook al maakt u voor de zesde keer een kussen en bedsprei, met Blend stoffen is het resultaat altijd anders en dat is zo leuk aan het gebruik van een Blend design. Blend Fabrics heeft prachtige, zachte kleuren designs in de collecties van ontwerpster Cori Dantini. Perfect voor kameraccessoires en kleding voor baby’s en kinderen, maar Es-ster biedt eveneens Blend Fabrics designs die het goed doen in uw eigen slaapkamer of woonkamer op kussens, kleden of iets anders.


De Blend designs

Een aantal voorbeelden van Blend designs die u bij Es-ster vindt, zijn de volgende ontwerpen van ontwerpster Cori Dantini:

  • Good Company
  • Hello World
  • Merry Stiches
  • The Makers
  • RidingHood

De RidingHood collectie is ontworpen door JosepineKimberling. In deze collectie heeft ze het sprookje van Roodkapje verwerkt. Elke collectie Blend stoffen heeft zo een eigen thema die subtiel, of heel duidelijk, terug te zien is in de Blend designs.


Blend Fabrics is een Amerikaans merk dat zich gevestigd heeft in Atlanta. Het merk werkt altijd samen met getalenteerde designers om de meest bijzondere stofdesigns uit te brengen. Van over de hele wereld werken designers samen met Blend Fabrics waardoor een ontzettend grote diversiteit in designs is ontstaan door de jaren heen. Iedere designer heeft zijn eigen stijl en dat maak Blend Fabrics zo leuk, er is voor ieder wat wils en wat u ook zoekt; de kans is groot dat Blend Fabrics een passend design heeft voor uw project. Voor prachtige designs in zachte tinten en met een verhaal, kiest u voor Blend Fabrics.


Hoeveel stof wilt u kopen?

Heeft u uit de mooie Blend stoffen een keuze kunnen maken? Wanneer u een mooi Blend design heeft gevonden, kunt u uit diverse afmetingen kiezen. De stoffen komen van de rol en kunt u online kopen per fat quarter, halve meter of meter. Heeft u specifieke wensen of vragen over een stof? Neem dan gerust contact op met Es-ster. We helpen u graag zo goed mogelijk verder!