Michael Miller fabric

Michael Miller fabric

Bent u op zoek naar bijzondere Michael Miller stof? U vindt het online bij Es-ster! Es-ster heeft een mooi en ruim aanbod van Michael Miller stof. Bestel direct uw favoriete Michael Miller stof!

Toon 1 - 6 van 6
More filters

Michael Miller stof

Iedereen die bekend is met de designs van Michael Miller, weet dat dit zeer vrolijke prints zijn met prachtige kleurcombinaties. Bij Es-ster kunt u Michael Miller stof kopen in mooie, zachte kleuren, maar eveneens in bijvoorbeeld zeer sprekend Delfts blauw. Van unieke prints tot basics in één kleur, Es-ster heeft de parels van Michael Miller online staan, zodat u de mooiste creaties kunt maken met deze kwaliteitsstoffen!


Over Michael Miller

Het merk Michael Miller is in 1999 opgericht in New York City door Michael Steinen en Kathy Miller. Vanuit hun appartement begonnen ze hun starters stofbedrijf op te bouwen, geld voor een kantoorruimte was er niet. Kathy bracht lange dagen door in de keuken, die diende als designstudio, terwijl Michael de productie en verkoop regelde vanuit de eetkamer. Samen waren ze een professioneel en hardwerkend duo met passie voor kwaliteitsstoffen.


Naarmate de tijd verstreek, werd Michael Miller Fabrics steeds groter en konden ze vanuit het appartement verhuizen naar een echt kantoor. Met een enthousiaste groep van 20 mensen streeft Michael Miller er tot op de dag van vandaag naar om een topproduct te produceren en telkens nieuwe designs op de markt te brengen. Met elke nieuwe stofsoort met uniek design probeert het merk haar klanten te inspireren. Bent u geïnspireerd door Michael Miller stof?


Waarom Michael Miller

De 100% katoenen stoffen van Michael Miller Fabrics hebben heldere en frisse kleuren en zijn zeer geschikt voor het maken van kleding (volwassenen en kinderen), stoffen tassen, knuffels, quilts en patchwork en nog heel veel meer. Vind hieronder een stof van Michael Miller online en ga aan de slag met uw unieke project! U kunt online stoffen kopen bij Es-ster per fat quarter, halve meter of meter. Alle stoffen komen van de rol en in Nederland betaalt u geen verzendkosten vanaf een besteding van € 50,00. Bestel direct uw favoriete Michael Miller stof!