See You At Six Fabrics

See You At Six Fabrics

Mooie, zachte en betaalbare stoffen in diverse kwaliteiten. De stoffen zijn geschikt voor jongens, meisjes, heren en dames.

Toon 1 - 24 van 42
More filters

See you at Six

Een relatief nieuw stoffenmerk (2016) die vooral gericht is op de zelfnaaimarkt van kleding- en bedlinnenproductie. 

See You At Six Playtime

De collectie zijn veelal een mengeling van zachte French Terry stoffen. Zachte tinten voeren de boventoon die grotendeels voor jongens en meisjes geschikt zijn, maar ook voor mannen en vrouwen. See you at six brengt boordstoffen in de dezelfde kleuren als de French Terry uit om het zelfnaaiwerk naar een hoger niveau te tillen.
De collecties worden op elkaar afgestemd, echter licht aangepast aan de seizoenen, zodat men een eigen garderobe voor baby's, kinderen of tieners kan creeëren, met voldoende ruimte voor eigenheid en creativiteit.
De bedrukte High Density Cotton Lawn stoffen zijn van prachtige kwaliteit en een welkome aanvulling in uw gaderobe.

See You At Six Viscose / Rayon

Dee stoffenlijn is speciaal ontworpen voor dames en meiden. Het zijn zachte vrouwelijke viscose stoffen waarmee stijlvolle jurken, rokken, kimono's, sjaals, zomer broeken gemaakt kunnen worden. 
Het is een stoffenkwaliteit die je veel ziet in de hedendaagse confectiekleding omdat de stoffen veel soepeler valt dan katoen, maar nog steeds goed ademt tijdens het dragen.
De stoffen zijn 140cm breed en 120g/m2.
(Viscose/ Rayon zijn half-syntheten, de natuurlijke eigenschappen zijn behouden.)