SPX-fabrics

SPX-fabrics

Voor een mooie SPX fabric bent u bij Es-ster aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u de SPX fabrics Frou Frou serie. Deze serie bestaat uit een zeer gedetailleerde stoffenlijn. SPX fabric is zeer geschikt voor een quilt of patchwork.

Toon 1 - 2 van 2
More filters

 

SPX fabrics

Een aantal van deze stoffen heeft een interessante opdruk van personages in een passende omgeving waar u zelf een leuk verhaal bij kunt bedenken. De SPX fabrics van de FrouFrou-lijn zijn inspirerend en u kunt er naar blijven kijken en ervan genieten. Zeer leuk om aan de muur te hangen of als sprei/ zomerdeken op bed te leggen. Zo creëert u snel met SPX fabricsFrouFrou een antieke en klassieke sfeer in de kamer. Bekijk hieronder het assortiment dat Es-ster u te bieden heeft en bestel direct uw favoriete SPX fabric!

Start een nieuw project

Ontdek wat voor leuks u allemaal kunt creëren met de SPX fabrics en start een nieuw project! Natuurlijk kunt u een project in gedachten hebben en daarbij passende stoffen zoeken, maar u kunt er ook voor kiezen om u te laten inspireren door bijzondere stoffen die u tegenkomt. De SPX fabricsFrouFrou inspireren zeker weten. De opdrukken in vintagestijl zijn uniek, doch herkenbaar voor de echte kenner van SPX FrouFrou door Kathleen Francour. Wat u zoal kunt maken van de iconische en bijzondere SPX fabricsFrouFrou?

  • - Bedsprei
  • - Muurdecoratie
  • - Quilten of patchwork
  • - Andere huisdecoraties zoals kussens en kleden

 

Bestel direct SPX-fabrics FrouFrou

Bent u geïnteresseerd in de SPX fabricsFrouFrou? De stoffen zijn 110 cm breed en komen rechtstreeks van de rol. U kunt de stoffen online bestellen en afnemen per fat quarter, halve meter of meter (met uitzondering van de panel stoffen). Neem gerust een kijkje in de rest van de webshop voor andere mooie stoffen. Bij een bestelling vanaf € 50,00 betaalt u geen verzendkosten. Heeft u naast stoffen ook andere benodigdheden nodig, zoals boeken, patronen, knisperfolie of wol? Dan kunt u deze ook bij Es-ster bestellen. Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen!