Vilt

Vilt

Wilt u vilt stof kopen voor een leuk nieuw project of een (groot) huidig naaiproject? Als liefhebber van vilt en kleding maken, zult u waarde hechten aan kwaliteit. Bij Es-ster mag u altijd rekenen op kwaliteitsstoffen.

Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

Vilt stof

Es-ster heeft een selectie gemaakt van de meest prachtige en sprekende kleuren van het merk Cinnamon Patch. Met vilt stof van Cinnamon Patch kunt u de mooiste creaties maken en fijn quilten. Het vilt is van 100% wolvilt en u kunt het vilt bestellen per lap van 45 x 30 cm. De vilt stof is leverbaar in alle onderstaande kleuren!


Creatief met vilt

Vilt is een zeer veelzijdig materiaal om mee te freubelen, naaien of quilten. Je kunt genoeg creatieve ideeën uitwerken met vilt. Van leuke broches, poppetjes en sleutelhangers tot hele slingers met viltversiering eraan en vilten bloemenkransen.


Wilt u meer inspiratie voor DIY’en met vilt voordat u vilt gaat kopen online? Doe dan online inspiratie op, bijvoorbeeld via Pinterest of ga op zoek naar boeken met viltvoorbeelden waaruit u viltcreaties na kunt maken! Bekijk ook gerust de boeken in de webshop van Es-ster wanneer u ook interesse hebt in breien, haken en ander hobbymatig knutselen. Voor een instructieboek over zelf vilten figuurtjes maken slaagt u ook bij Es-ster. Ga dus lekker creatief aan de slag en maak er wat moois van met vilt nadat u bij ons uw vilt stof heeft gekocht.


Direct vilt bestellen

Heeft u leuke inspiratie om aan de slag te gaan met prachtige kleuren vilt? Dan staat niets u in de weg om bij Es-ster vilt stof te kopen, online in de webshop. U hebt binnen een paar dagen uw bestelling in huis en kunt vervolgens direct aan de slag. Heeft u eigenlijk ook nog ander materiaal nodig om echt met uw project te starten of om goed verder te kunnen? Ook voor andere producten, zoals patronen, vliesofix, piepers, rammelaars, spelden en nog veel meer, kunt u slagen bij Es-ster. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is de verzending gratis!